HEEL HARTELIJK DANK!!!

Beste mensen,

Wat zijn we jullie dankbaar dat we met elkaar zo’n geweldig weekje mochten beleven. Zaterdag 03-11 werd mijn moeder opgehaald vanuit Hilversum, ze wist helemaal niet wat ze moest verwachten en was best nerveus, gelukkig ging de verpleegkundige van het verzorgingstehuis met haar mee. Chauffeur Roel stelde haar al snel op haar gemak en zei dat ze onderweg wel ergens koffie gingen drinken. Dat hebben ze gedaan bij het Aviodome in Lelystad, waar ze hartelijk werden ontvangen door de eigenaar en van hem zelfs de koffie aangeboden kregen.

Later dan gepland maar helemaal blij en uitgerust kwamen ze in Itens aan. Met elkaar hebben we lekker soep, slaatje en broodjes gegeten en daarna zijn de vrijwilligers weer terug gegaan en begon ons weekje genieten van elkaar. Alles in deze week heeft meegezeten, het weer viel mee, geen ziekte of ander ongemak en zelf de dialyse ging allemaal goed. We hebben mijn moeder heerlijk kunnen verwennen en ze heeft oprecht genoten.

Zondag 11-11 om 13.00 uur werd ze weer opgehaald en gingen ze weer terug naar Hilversum. Ook terug heeft ze een geweldige reis gehad, ze heeft er enorm van genoten een vakantie om nooit meer te vergeten. Al met al zijn we jullie enorm dankbaar voor deze “laatste” wens en zullen jullie werk ook zeker promoten. Wij zullen ons best doen om er hier in Friesland meer ruchtbaarheid aan te geven en proberen om iets op touw te zetten om jullie werk te kunnen sponseren.

Nogmaals, ook namens mij moeder HEEL HARTELIJK DANK!!! Dat jullie nog maar veel wensen mogen en kunnen vervullen.

Vriendelijke groeten Anja van Bokhorst – Houtsma

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan