bik ben er helemaal klaar voor b

Huub is sinds 11 weken ziek en verblijft sinds 5 weken in het Geerlings Hospice in Valkenburg. We hebben hem gevraagd wat hij nog heel graag zou willen …En hij antwoorde nog een keer vanuit Valkenburg naar Roda jc.. Via het Hospice hoorde we van de Stichting Ambulance Wens .En mede dank zei het Hospice ging het verzoek de deur uit en in twee dagen tijd ging Huub zijn grootste wens in vervulling.

Op 31 oktober was het dan zo ver !! om 10 uur kwamen Arie en Erik om Huub op deze o zo speciale dag te begeleiden. Terwijl er nog een kopje koffie werd gedronken werd er al door Huub geroepen “ik ben er helemaal klaar voor “

Daar gingen we dan richting Kaalheide samen met Ton, Carla, Britt, Anouk en Bas om een training van Roda jc bij te wonen. We werden ontvangen door Corry en Ger en samen met hun gingen we richting trainingsveld. Aan de rand van het veld werd volop genoten van de training en het contact met spelers en trainers. Huub was niet meer zo spraakzaam maar daar heeft hij zich eens goed laten horen door te roepen op de spelers.

Huub werd verrast en kreeg een keepers trui met handtekeningen van spelers.ook samen met hun op de foto werd ook als super ervaren !! Na afloop van de training werd er een bezoek gebracht aan Parkstad Limburg Stadion. Waar we een rondleiding kregen. Huub heeft hier van genoten, werd wel moe, en viel meerdere keren in slaap. Waarna besloten werd om terug te keren richting Valkenburg Al bij al was het een geweldige dag !! eentje om nooit te vergeten.

Daarom willen we namens Huub de stichting nogmaals bedanken om de laatste wens van Huub’ NOG EEN KEER VAN VALKENBURG NAAR RODA JC’ te doen slagen en vooral de begeleiders van de dag Arie en Erik. jullie zijn Top!

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan