Deze dag pakken ze niet meer van me af!!!

Onze (schoon) vader is een ontzettend natuurmens en houd ook erg veel van het strand en voor al van de zee met z`n branding en steeds weer verschillende golven. Maar door zijn ziek zijn sinds 2003 is het al lange tijd niet meer mogelijk om van dit laatste te genieten. Via een verpleegkundige in de Isala klinieken in Zwolle hoorden wij dat er een Stichting bestond die wensen vervult van mensen die terminaal ziek of uitbehandeld zijn.

Zaterdag 14 juli hebben we de wens van Pa opgestuurd en maandag 16 juli werden we al gebeld dat ze voor zaterdag 21 juli nog wel plek hadden om de wens van Pa in vervulling te laten gaan. Onze (schoon)moeder hebben we in het complot betrokken maar voor Pa hielden we het nog even een verassing.

Zaterdag 21 juli kwamen we bij onze (schoon)ouders op de koffie en hebben toen aan Pa verteld wat de eigenlijke reden van ons bezoek was. Hij reageerde geëmotioneerd en wist niet goed wat hij hierop zeggen moest, een schot in de roos dus!!!

Om 11:00 uur kwamen Ineke en Enrique, de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens samen met Mario (de mascotte beer) Pa verwelkomen en nodigden hem uit om mee te gaan in de Ambu voor een dagje Noordwijk aan zee. Rond 12:45 uur kwamen we aan in het gezellige Noordwijk, waar ook (ter promotie van circus Rens) 2 olifanten op het strand liepen. Toch leuk dat ze dit ook nog even geregeld hadden voor Pa 😉 Eerst even bijkomen van de rit lekker beschut achter het glas in één van de vele strandtenten mét uitzicht op de zee!!!

Het was heerlijk zonnig weer, 20 graden en er stond een lekker windje. Samen eerst heerlijk geluncht en daarna ging Pa z`n wens in vervulling, heerlijk uitwaaien op het strand eerst met de wind in onze rug richting Katwijk en daarna weer terug.

Pa genoot met volle teugen van het strand de zee met zijn branding en golven en dit alles met prachtig weer!!! We konden zelfs nog even in zee!!!

Om 16:30 uur gaf Pa aan dat hij naar huis wilde, hij kan terug kijken op een geweldige dag!!! Hij zei al; dit neemt nooit iemand meer van me af……

Stichting Ambulance Wens BEDANKT! Dat jullie deze wens in vervulling hebben laten gaan!!! We zijn heel blij en dankbaar dat we dit vooral samen mét Pa en Ma hebben kunnen doen…..

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan