Een bijzonder moment

We willen Stichting Ambulance Wens ontzettend bedanken voor de onvergetelijke dag in de Efteling!

We kregen een aantal weken terug te horen dat onze moeder kanker heeft en niet meer te genezen is. Haar wens was om nog een laatste keer met z’n 3tjes (Zij, mijn broer en ik) naar de Efteling te gaan. De Efteling heeft iets speciaals voor ons omdat we vanaf ons vierde bijna ieder jaar een keer naar de Efteling zijn geweest. Maar omdat ze in korte tijd snel achteruit is gegaan, hadden we de hoop op deze wens eigenlijk al opgegeven. Totdat Buurtzorg voor ons heeft geregeld dat ma via deze geweldige stichting toch nog een laatste keer met ons naar de Efteling kon gaan!

We konden het haast niet geloven! Vrijdag ochtend stonden de 2 vrijwilligers (Inge en Klaas) voor de deur om ons mee te nemen, we hadden ze nog nooit ontmoet maar ze waren zo aardig en vriendelijk dat het gelijk eigen voelde. Klaas en Inge zorgden ervoor dat we alles hebben kunnen doen wat we wilden en zelfs nog meer. Het idee dat we alleen al door de Efteling konden lopen was geweldig, maar ze hebben ma gewoon met brancard en al in de Pagode gekregen. Hierdoor had ma een geweldig uitzicht over de Efteling, dit was echt een bijzonder moment. Toen we dachten dat het niet mooier kon worden, hebben ze ook nog geregeld dat we met ma in de Fata Morgana konden.

De Efteling medewerkers waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze legden alles stil, zodat wij rustig ma in de boot konden zetten. We mochten zo lang blijven zitten als we wilden, ma heeft het wel 2 rondjes volgehouden zodat ze alles goed kon opnemen. Ze vond het geweldig!

We hebben ook nog 2 keer op terras gezeten en gezellig wat gedronken. We hadden het weer echt mee! Ook de rit viel mee, het was een zeer ruime ambulance met genoeg ruimte voor de medepassagier’s en een goede vering! Echt super dat deze stichting bestaat en dat er zoveel lieve vrijwilligers zijn!

We hebben ontzettend genoten, het was soms net als vroeger dat mijn broer en ik in een attractie gingen en ma ons met een heel blij gezicht aan het opwachten was bij de uitgang van een attractie. Of naar ons zwaaide als wij er in zaten. Het zien van haar glimlach was onbetaalbaar! En als we samen aan deze dag terug denken, komt die glimlach weer terug! Het was vermoeiend en toch heeft ze er een hoop energie van gekregen.

We willen jullie allemaal nog een keer ontzettend bedanken voor deze onvergetelijke dag, die we nooit meer zullen vergeten!

Groetjes Leon en Paola.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan