Ze straalde gewoon

Beste en lieve mensen,

Graag nog een reactie van deze fantastische dag in noordwijk maandag 20 Augustus heeft onze collega van de Rivas naar jullie gemaild en volgende dag werd Sjaan haar wens vervuld.

Dinsdag 22 Augustus was de ambulance met Hans en Marjan gearriveerd om Sjaan met haar dochter deborah een hele fijne dag te bezorgen in Noordwijk. We zijn om ongeveer half 12 aangekomen en we mochten met de ambulance zo het strandpaviljoen oprijden. Sjaan overgeheveld in de strandrolstoel en we zijn gelijk richting het strand en het water gereden.

Het weer zat geweldig mee en zo konden we flink genieten van zon zee en zand. Wat heeft Sjaan het naar haar zin gehad om zo met haar dochter deze dag te beleven. Ze straalde gewoon. We hebben geregeld een rust moment ingelast en Sjaan heeft onder de parasol heerlijk geslapen .

Aan het einde van de dag in overleg met haar dochter zijn we naar de Mac-Donalds gegaan. Sjaan was wel erg moe toen ze thuis kwam ,maar deze dag is fantastisch geweest . De vrijwilligers hans en marjan hadden het niet beter kunnen doen. Als verzorgster van Sjaan mocht ik ook mee en ik heb er net zoveel plezier aan beleefd maar vooral dankbaar dat Sjaan dit mocht meemaken.

Graag wil ik jullie erg bedanken en deze dag zal ik zeker nooit vergeten. Ik hoop dat andere mensen waar jullie voor klaar staan net zoveel mogen genieten als wat wij hebben gedaan.

mvg Corrie Timmers

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan