ECHT aan de zee

Beste mensen van stichting ambulancewens,

Wij hadden de wens dat onze broer Frits nog een keer van de zee zou kunnen genieten. Helaas kan dat niet meer met eigen vervoer omdat hij niet al te lang meer kan zitten. Door jullie kon deze wens verwezenlijkt worden! En al supersnel.

Op woensdag 18 juli kwamen Olaf en Hans met de ambulance voorrijden. Frits wist van te voren niet wat hij er allemaal van moest denken maar het ijs was door jullie gevoel voor humor gelijk gebroken. Frits is en boef maar dat waren beide heren ook. Na een kopje koffie zijn we aan de reis begonnen.

Onderweg kon Frits prima naar buiten kijken en er is hem dan ook niets ontgaan. Puur genieten. Aangekomen in Noordwijk aan zee hebben we buiten op het terras een kopje koffie gehad. En daarna binnen soep. De bedoeling was dat Frits in een strandrolstoel ook echt het strand op zou kunnen. Deze stoel was helaas niet beschikbaar. Een fotografe wist dat ergens anders wel een stoel was. Jullie aarzelden geen moment en zijn daar met ons heengereden.

Dat ritje in die stoel was onbetaalbaar. De harde wind en een beetje motregen………….ja dan ben je ECHT aan de zee. Je kon de zee voelen en ruiken.

Terug zijn we over Huizen en Harderwijk gegaan op het verzoek van Frits. Het was de bedoeling om daar nog even eruit te gaan. Maar voor Frits was de koek na een indrukwekkende dag op. Nadat jullie weggingen is hij gaan slapen. Moe maar voldaan.

Onze speciale dank is voor Olaf en Hans. Supertoffe mensen. Door jullie grote inzet hebben wij een hele waardevolle dag beleefd. Nogmaals bedankt hiervoor.

Frits uut Zwolle met de si…. , Margreet en Carin.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan