Onvergetelijke dag gehad

Mw. haar wens was om nog een keertje naar Scheveningen te gaan en een visje te eten. Hier zijn we op de MPU mee aan de slag gegaan en hebben contact opgenomen met “stichting ambulance wens”. Het was geweldig dat er zo snel contact met ons werd opgenomen, en dat de stichting in samenwerking met de MPU dit zo snel heeft kunnen realiseren.

’s Ochtends om 10.30 zijn we vertrokken richting Scheveningen. Eenmaal daar aangekomen, hebben we koffie gedronken op de pier. Daarna hebben we een ritje door de branding gemaakt in de pick-up van de politie. Mw. H genoot hier zichtbaar van. Mw. vond het heerlijk om mensen te kijken op een terrasje, of om gereden te worden met de brancard over de boulevard.

Doordat er opnames waren van een tv programma waren er bekende Nederlanders, waar mw. natuurlijk mee op de foto wilde. Na een lekker broodje en een wandeling over de boulevard zijn we rond 17.30 weer terug gereden naar Rotterdam, nog even gestopt onderweg voor een ijsje.

Deze hele dag stond in het teken van mw., Olaf en Ben hebben hun uiterste best gedaan om alles te regelen wat mw. graag wilde.

Samen met Nardy Dobber (assist), Joyce van der Stappen (verzorgende-IG), en natuurlijk Olaf en Ben van de ambulance heeft mw. een onvergetelijke dag gehad.

Groetjes, Nardy & Joyce

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan