De zee in zicht

Beste medewerkers van de Stichting Ambulance Wens,

Afgelopen vrijdag hebben we samen met jullie een prachtige dag beleefd aan het strand van Noordwijk.

Vrijdag 29 juni was een dag waar we erg lang naar uit hebben gekeken; samen met de mensen van Stichting Ambulance Wens en onze familie een dagje strand in Noordwijk.

Rond 9.45 uur kwam de ambulance voorrijden met Arie en Jessica die de mascotte “Mario” bij zich hadden, een erg lief gebaar en een leuk aandenken. Na de koffie vertrokken we richting kust en na een rit van ongeveer 2 uur en 20 minuten kwam de zee in zicht, voor ons Limburgers toch zeer speciaal!!

Gelukkig hadden ze bij strandpaviljoen Take 2 een strandrolstoel waardoor we Gertie mee het strand op konden nemen. We hebben ons op het zand geïnstalleerd en genoten van een heerlijke picknick. Daarna de rolstoel de branding in geduwd en toen kon Gertie (met hulp) lekker pootje baden, de zilte zeelucht opsnuiven met de wind in de haren; zalig!!! Toen hebben we het terras van het strandpaviljoen opgezocht en de zon begon uitbundig te schijnen, waar we volop van hebben genoten. Daarna was het helaas tijd om huiswaarts te keren, waar we nog lekker samen frietjes hebben gegeten.

We willen Arie en Jessica bedanken voor alle hartelijkheid en ons de kans gaven om volop te kunnen genieten van deze dag, de Stichting kan trots zijn op jullie!!

Tevens een woord van dank aan de mensen van strandpaviljoen Take 2 in Noordwijk voor de goede zorgen voor mens en dier en het beschikbaar stellen van de strandrolstoel.

Kortom een dag om nooit te vergeten.

Fam. De Swart, Swolgen

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan