Net alsof we een prijs gewonnen hadden.

Mijn vader is al geruime tijd ziek. En zijn lichaam laat hem duidelijk in de steek. Met een niertumor en uitzaaiingen in de longen wordt de kwaliteit van het leven steeds minder. De conditie holt achteruit en met behulp van zuurstof is het nog dragelijk. Het laatste verzoek van onze vader was een bezoek te brengen aan de Floriade.

Wij zagen ons zelf niet met pa in een auto naar de Floriade gaan daar dit te inspannend voor hem zou zijn. Toen wij vorige week een verzoek indienden bij Stichting Ambulance Wens ging deze spoedig in vervulling. Ik als dochter zijnde nam de telefoon aan en het was toch net alsof we een prijs gewonnen hadden. Pa kon mee, woensdag 2 mei, in de ambulance met twee verplegers erbij op naar de Floriade.

Wat een lieve mensen, Kees uit Rotterdam en Harry uit Reuver, beiden vrijwilligers, en dan de hele dag met ons op pad. Het enige nadeel is dat we het weer niet mee hadden. Op het park kon pa helaas niet op de brancard vervoerd worden en hebben we dit met de rolstoel gedaan. We hebben veel binnen gebeuren moeten opzoeken van wegen het slechte weer, maar toen eenmaal na regen de zon ging schijnen was het een super mooie dag. De bloemen, de planten, en alles wat daarbij hoort was mooi. Het park is enorm groot dus we hebben heel wat kilometers moeten lopen, en onze Harry was zo lief om de hele middag de rolstoel te duwen. Vader vond her erg mooi allemaal en was dolgelukkig dat zijn laatste wens dankzij Stichting Ambulance wens in vervulling was gegaan.

Mogen wij jullie nogmaals bedanken om dit voor ons tot een onvergetelijke dag te maken. Familie Coumans, Roland, Marion, Coen en Max

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan