Een zonnige morgen op hemelvaartsdag

Onze terminaal zieke moeder wilde nog zo graag één keer uit. En door de vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens kon dat werkelijkheid worden! Vanaf het moment dat we haar verteld hebben, dat we uit gingen heeft ze over bijna niks anders gepraat. ’s Morgens is ze opgehaald door de ambulance, vergezeld van haar man en zonen. De schoondochters en kleinkinderen hadden zich ondertussen verzameld bij de Vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen. Het was een prachtige ochtend met een stralend zonnetje. En wat hebben we genoten van de kleuren en geuren van bloemen, planten en bomen. Maar vooral moeder, ze ging helemaal op in de schoonheid van dit alles en wees voortdurend naar allerlei bloemen en planten die ze zo mooi vond.

Uiteraard hoorde daar een kopje koffie met appeltaart bij. Na nog een laatste wandeling was de energie op en is ze weer terug gebracht naar het Hospice.

Wij zijn zeer dankbaar voor het vervullen van deze wens. We hadden de impact van zo’n gebeurtenis ook niet voor mogelijk gehouden. Zo fantastisch dat jullie het op deze manier mogelijk hebben gemaakt om eens heel even niet aan de ziekte te hoeven denken. Moeder was zelfs vergeten dat ze in het Hospice verbleef.

Vrijwilligers, heel heel hartelijk bedankt voor jullie zeer hartelijke en fantastische zorg. Deze kostbare herinnering zal ons allemaal nog heel lang bijblijven!!

Hartelijke groeten,

Kinderen en kleinkinderen Welink Hardenberg

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan