Een heel bijzondere dag

Heel veel dank voor het regelen van het uitje met de wens ambulance. Het was afgelopen donderdag een heel bijzondere dag voor onze moeder. Voor mijn zus en mij een dag om nooit te vergeten.

Rob en Claire, die ons deze dag overal heen brachten en alles super goed begeleiden, waren zeer professioneel en bovendien schatten! Niets was te veel moeite voor hen. Om 12.00 uur stonden ze voor de deur en hielpen mijn moeder van haar bed op de brancard. Lekker dekbedje en zachte kussens, ze lag op de brancard als een prinses. In de ambulance hadden we prima zicht door de grote ramen rondom.

We zijn eerst naar de Keukenhof geweest en daarna nog naar Noordwijk. Daar eerst op ons verzoek langs mama`s ouderlijk huis en toen richting het strand. Rob reed over de stoep van de boulevard zodat mama goed zicht had op de duinen en het standbeeld van Wilhelmina. Daarna hup het strand op, achterkant van de ambulance richting zee en de deuren open om de zeelucht te kunnen ruiken. Als laatste zijn we naar de begraafplaats aan de oude Zeeweg gegaan waar mama het kleine kapelletje nog in wilde.

Vriendelijke groeten,

Marjan en Esther Trago

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan