Panorama van Mesdag

Beste mensen van stichting Ambulancewens.

Hieronder een verslag van 7 maart 2012.

Wat later dan gepland kwamen we bij het Panorama van Mesdag aan. Er moest geïmproviseerd worden omdat de brancard niet naar boven kon. Dankzij de hulp van Rob en Ger, de ambulancebroeders, kon Peter naar binnen.

Eerst koffie gedronken. “Daar zou ik een moord voor doen “ zei Peter. Waarom dan niet geprobeerd? En wonder boven wonder heeft hij met kleine slokjes door het rietje heen een hele kop leeggedronken. “Alsof er een engeltje over mijn tong piest, dit pikken ze me niet meer af. Mijn dag kan niet meer stuk.” Dit was de start om m.b.v. de (trap)lift naar boven te gaan.

Eenmaal boven begon Peter te stralen bij het uitzicht. Hoe is dit mogelijk?!!!. Er was een speciale rondleiding voor hem. Hij vond het geweldig. We kregen toestemming om, ondanks het verbod foto’s te maken. Vlak voor we weer zouden vertrekken zei Peter: “Als er ooit sprake is van wereldvrede, dan begint het hier.”

Vervolgens zijn we over de boulevard van Scheveningen gereden. Hoewel het grauw en grijs was vond Peter de zeelucht erg prettig. Voldaan zijn we weer terug naar de Beukenhof gegaan waar we om ongeveer 16.30 uur aankwamen. Nadat er uitgebreid afscheid is genomen, is Peter als een blok in slaap gevallen.

Fijn dat hij dat er dergelijke voorzieningen in Nederland zijn. In de woorden van Peter: Een grijze dag met een dikke gouden rand.

Op woensdag 14 maart 2012 is Peter in het bijzijn van zijn dierbaren in alle rust overleden.

Namens de familie danken we jullie voor de geweldige dag die jullie voor Peter hebben mogelijk gemaakt.

Met hartelijke groet,

Coby Broekhuizen Arie Broer

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan