Dat er zo’n fantastische stichting bestaat is echt geweldig

Afgelopen dinsdag 20-03-12 was het zover ik werd om 18.30 opgehaald door twee vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens.

Ik ging naar een concert toe van Within Temptation in Breda, alleen de rit naar Breda toe was al genieten. Thuis kwamen m’n familie en vrienden me uitzwaaien dat was echt super.

Eenmaal in Breda aangekomen werden we gelijk gastvrij ontvangen door Stan van Chasse theater, we werden naar de zaal gebracht we kregen meteen wat te drinken. Iets over 20.00 begon het concert van Within Temptation. in de pauze werd er ook keurig voor ons gezorgd na 20 minuten begon het concert weer.

Om tien uur was het concert afgelopen en werd ik door Stan opgehaald. en we gingen backstage. Ik had geen idee wat er ging gebeuren. dus ik daar wachten komt in een keer van achteren Sharon de zangeres van Within Temptation dat was echt super om dat mee te maken. Ze was heel meegaand en nam echt de tijd voor mij. ze zei gelijk tegen een van haar mensen haal eens een t-shirt voor meneer.

Ik heb echt genoten om met haar gesproken te hebben, na een half uurtje namen we afscheid van elkaar. toen kon mijn dag echt niet meer stuk. Dit was echt geweldig om mee te maken.

Na een verrassende avond werd ik weer thuis gebracht door de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens. Ik wil bij deze de 2 vrijwilligers en directie van Stichting Ambulance Wens bedanken voor deze onvergetelijke avond. Deze avond nemen ze niet meer van mij af. en dat er zo’n fantastische stichting bestaat is echt geweldig. Dat mensen die zo ziek zijn hun wens nog zo kunnen verwezelijke. ik neem mijn petje voor jullie af en heb heel veel respect voor jullie.

Iedereen nog een keer bedankt. groet, Ton

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan