Het is een heerlijke dag geworden.

Door de zorglocatie Cadenza werden wij op het bestaan van Stichting Ambulance Wens gewezen. Samen met de familie bedachten we de mogelijkheden en onmogelijkheden. Uiteindelijk durfde ik het toch aan. Ik wilde ooit met mijn 3 kleinkinderen naar Volendam en daar een leuke foto van hen laten maken in Volendamse klederdracht.

Maandag 12 maart 2012 hebben wij de wens kenbaar gemaakt aan Stichting Ambulance Wens en woensdag 14 maart 2012 om 10:00 uur stond de ambulance klaar om te vertrekken. Met zijn achten zijn we opweg gegaan naar Volendam!!

Het is een heerlijke dag geworden. Op de heenweg hebben mijn twee kleindochters om de beurt in de ambulance meegereden. Wat een belevenis!

Rond 12:00 uur reden wij Volendam binnen. Eerst zijn we met zijn allen in een restaurant wat gaan eten en daarna zijn we op zoek gegaan naar een fotograaf die “de foto” kon maken. Dit was nog niet zo eenvoudig, want de meeste fotografen hadden hun studio beneden of boven. Uiteindelijk zijn we door andere fotografen doorverwezen naar fotograaf Zwarthoed. Zij namen alle tijd voor ons en we hebben enorm veel lol gehad. Als herinnering hebben wij een hele bijzondere foto van de hele familie.

Hierna is de nodige paling door de familie ingeslagen en na een laatste kopje koffie was het weer tijd om naar Cadenza terug te keren.

Ik wil Karin de verpleegster en Cor de chauffeur ontzettend bedanken voor deze dag vol mooie herinneringen, zonder hen was het niet mogelijk geweest om samen met mijn gezin op pad te gaan. Wat een kanjers.

Ook wil ik de stichting Ambulance Wens bedanken die deze dag mogelijk heeft gemaakt.

Wil Pluijmers

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan