Geweldige herinnering

Dag lieve mensen van Stichting Ambulance Wens,

Het is al weer even geleden, maar we genieten er nog iedere dag van, een klein verslag van onze belevenis zullen we proberen te verwerken in deze mail.

Onze dochter Daphne heeft de wens van haar vader ingediend, Jan heeft sinds 2008 slokdarmkanker, sinds november 2011 ( na 3e tumor uitzaaiing ) heeft hij te horen gekregen dat er nu niets meer aan te doen is en dat hij niet lang meer te leven heeft. De grond zakt onder je voeten weg met zo,n mededeling! Daphne is op dat moment 6 maanden zwanger! Het vooruitzicht dat Jan opa zou worden heeft hem zoveel kracht gegeven dat hij hoe dan ook de datum van de bevalling( 21 februari 2012) wilde halen.

Gelukkig heeft Jan mede dankzij de fantastische en kundige hulp van Jacqueline en Arie,( geheel vrijwillig), zijn kleinzoon ( geboren 08-02-2012 ) toch nog een paar uurtjes vast kunnen houden. Vrijdag 10 februari was het zover, we vertrokken na een kopje koffie en een beschuit met muisjes voor Jacqueline en Arie, zij hadden immers al een hele reis achter de rug, vanuit Groesbeek naar Medisch Spectrum Twente in Enschede. Het was een spannend ritje voor Jan hij was erg zenuwachtig. In het ziekenhuis in Enschede hebben ze er ook alles aan gedaan om deze dag zo fijn en goed mogelijk te laten verlopen. Jan heeft in alle rust zijn Kleinzoon Ryan-Jan in zijn armen gehad, Jacqueline was op medisch gebied onze steun en toeverlaat. Arie heeft veel mooie foto’s van deze dag gemaakt. We hadden zonder Stichting Ambulance Wens nooit samen van Ryan-Jan kunnen genieten.

Daarom hebben we een stukje met foto geplaatst in het regio krantje van Groesbeek, om zodoende aandacht te vragen voor nieuwe donateurs en sponsering. Ook vinden wij het belangrijk dat de mensen die het ook hard nodig hebben op de hoogte zijn van “Stichting Ambulance Wens “ en er net als wij een geweldige herinnering aan over houden die niemand van ons af kan nemen. Nogmaals onze hartelijke dank voor al jullie inzet.

Vriendelijke groeten,

Jan Thijssen en Ans

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan