bTill we meet againb.

Sorry dat ik laat ben het verhaal over Burgers Zoo. Ik zit mijn hoofd er niet helemaal bij. Het gaat helaas, maar zoals verwacht, snel slechter met mijn schoonzus.

Wat het eigen verhaal betreft over Burgers Zoo kan ik eigenlijk heel kort zijn.

Het was een zeer mooie, emotionele dag waarvan mijn schoonzus intens van heeft genoten. Vooral al die mensen, 68 in totaal, die haar opwachtten bij Burgers Zoo was overweldigend. Mooi om te zien en mee te maken. Vervolgens door Burgers Zoo, met die 2 kanjers van jullie, die Iris brachten waar ze heen wilde. Af en toe waren we Iris kwijt, omdat ze weer ergens naar toe wilde wat de rest van de groep niet wist.

We hebben een groepsfoto gemaakt door de fotograaf van het dierenpark. En toen hij hoorde dat Iris ernstig ziek was, hebben Iris en mijn zus de foto gratis gekregen. Wat een mooi gebaar!

Het afscheid was zwaar, maar Iris maakte er geen drama van. Haar vaste uitdrukking is: “Till we meet again”.

Op weg naar huis dommelde ze af en toe in en was ze aan het nagenieten, zoals ze zelf zei. Zij en mijn zus konden terugkijken op een zeer geslaagde dag, dankzij jullie!!

Nogmaals ontzettend veel dank!

Hartelijke groeten,

Maudi Schmidhamer

PS. op maandag de 27e februari heeft zij naar eigen wens euthanasie bij haar laten toepassen in het bijzijn van eigen gekozen familieleden. Het zal een zware week voor mijn zus worden en voor ons als familie ook.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan