De doop van zijn kleinkinderen

Bij deze wil ik je / jullie nogmaals bedanken voor de overgetelijke dag die jullie Hugo, zondag 20 november hebben gegeven.

Hij had de doop van zij kleinkinderen, Luna en Floris voor geen goud willen missen, maar daar hij niet meer in een auto kon zitten en de reis van Zoetermeer naar Breda niet meer kon maken, dacht hij dat dit niet meer mogelijk zou zijn. Hij was dan ook zeer verrast dat dit door de Stichting Ambulance Wens toch kon worden waargemaakt.

Hugo was heel erg ziek, hij had uitgezaaide prostaatkanker en heel veel pijn in zijn botten. De rit naar Breda heeft hij voor een groot deel slapend afgelegd. Bij de kerk in Breda was hij er helemaal.

De bril ging op en hij keek opeens weer helder uit de ogen. De dienst heeft hij dan ook heel bewust meegemaakt en heeft er van genoten.

Toen na afloop, als goed gebruik in Brabant, het gezelschap naar de kroeg ging, recht tegenover de kerk, wilde hij mee. Dus zo vanuit de kerk, over het plein, de kroeg in. Daar wilde hij ook van de brancard af en op een stoel. En ook aan de limonade en gebak.

Toen het tijd was om naar huis te gaan was hij kapot, maar voldaan. Hij is in slaap gevallen en de volgende ochtend pas weer wakker geworden.

Zijn laatste wens was uitgekomen. Daarna ging het hard achteruit en de volgende dag, dinsdag 22 november is hij om 18:20 uur overleden.

Afgellopen dinsdag de 29ste is Hugo gecremeerd. Tijdens de uitvaartdienst in de kerk op die dag, is er tegen alle gewoontes in een collecte gehouden voor de “Ambulancewens”. Naar wat ik hoorde is er een mooi bedrag opgehaald, dat inmiddels aan jullie moet zijn overgemaakt.

Nogmaals, heel erg bedankt. Jullie vrijwilligers zijn engelen zonder vleugels !!!!!!!!!!

Lieve groet van mij: INGRID Kerkhof

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan