De dag was een groot succes

Beste Kees,

Met heel veel plezier en dankbaarheid kijkt mijn moeder terug op het vervullen van een grote wens. Zaterdag 5 november werd zij door Maarten (ambulance chauffeur) en Lianne (verpleeglundige) opgehaald in het verpleeghuis St. Jozef in Bakel (NBr). 

Recent op 92 jarige leeftijd getroffen door een herseninfarct, is zij niet meer mobiel (gelukkig mentaal nog wel ok). Zij gaf dan ook al vrij snel te kennen, dat zij in ieder geval nog een keer op bezoek wilde bij haar twee kleindochters. Zij hebben recent een appartement gekocht in Almere Haven. Eigen transport is eigenlijk niet meer mogelijk, mede door ontbreken van liften e.d.. Op het idee gebracht door een goed herkenbare ambulance onderweg, bleek een korte aanvraag per internet al voldoende. Vrijdag avond ingediend. Zaterdag ochtend om 11.00 uur telefoon dat het geregeld was. Hoe efficient kan een organisatie zijn. Waar maak je dat nog mee ? Complimenten voor de SAW en de wijze waarop jullie een zo’n korte tijd deze Stichting in onze maatschappij hebben neergezet. Van harte zullen wij jullie dan ook gaan aanbevelen bij eenieder die het horen wil qua laatste wensenvervulling en qua sponsoring.

De dag was een groot succes. Mijn moeder heeft genoten vanaf de eerste minuut. En nog steeds spreekt zij er over met haar zaalvrienden en vriendinnen. De rode draad: “Wat fijn dat ik dit nog heb mee kunnen maken”. Bijgaand enkele foto’s die dit onderschrijven.

Nogmaals dank voor de fijne dag mede namens mijn moeder. Specilale dank aan Maarten en Lianne.

Frans Bijsterveld Gerrie Marjolijn Silvia en Amber

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan