Onze kleinzoon

Beste mensen
 
Wat een geweldig werk wat jullie doen,ik hoorde van de nachtzuster van jullie bestaan.
 
Onze kleinzoon had 30 maart gehoord dat hij was aangenomen bij Feyenoord en kwam dit geweldige nieuws gelijk aan zijn opa vertellen natuurlijk was hij trots op zijn kleinzoon en liet hem dat ook merken.
De andere dag vertelde hij mij dat hij dit niet meer zou mee maken en dat hij er veel verdriet van had.
Je probeert dan van alles te regelen maar 1 augustus was nog ver weg dus kon je nog geen vaste afspraken maken.
Uiteindelijk kwam het moment dat ik de zorg voor hem niet meer 24 uur per dag kon doen en er een nachtzuster kwam en mij vertelde van de wens ambulance.
De andere dag contact gezocht en het werd geregeld.
Op pure wilskracht heeft hij 1augustus gehaald. Jullie kwamen, hebben hem met respect behanded want hij vertelde tegen de broeders toen deze hem wilde helpen in de stoel: ‘Nee dat doet Mar wel want die weet precies hoe het moet.’ Waarop deze antwoordde: ‘Nou Mar, kom laat eens zien hoe het moet.’
Hij had heel erg veel pijn deze dag en kon helaas niet de gehele training bijwonen. Na drie kwartier wilde hij naar huis omdat het niet meer ging.
Toen de broeders hem in zijn stoel hadden gezet en de spullen in de ambulance gingen zetten kwam er een grijns van oor tot oor op zijn gezicht.
Hij heeft echt het moment van zijn leven gehad.
 
Wij zijn jullie veel dank verschuldigd dat jullie het mede mogelijk hebben gemaakt dat deze wens in vervulling kon gaan.
 
Helaas is hij op 9 augustes overleden.
 
Veel dank en respect namens Marja Lydia en Ismail

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan