De bruiloft van hun zoon

Beste medewerkers ambulance wens,

 

Wij sturen jullie deze mail om te bedanken. Wat jullie op 16 juni 2011 voor ons hebben betekend is niet te omschrijven en niet in geld uit te drukken. Het feit dat Anneke en Bertus Staal op de bruiloft van hun zoon Ed en Lisa konden komen ondanks de ellende van de voorgaande weken was super. (Anneke gebroken heup en bekken twee dagen voor de bruiloft en Bertus met longkanker die na een punctie met complicaties kampte.)

Het team van jullie was geweldig. Later hebben we begrepen dat het een uitzondering was omdat het eigenlijk om een laatste wens van terminaal zieken gaat. Desalniettemin zijn wij zeer blij dat het allemaal geregeld is en hopen dat jullie dit goede werk door kunnen zetten en hopelijk ook uit kunnen breiden naar dit soort wensen.

Speciaal dank aan de beide medewerkers die Anneke ook tijdens de ceremonie hebben bijgestaan. Zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerkers, iets om trots op te zijn.

 

Wij willen als dank een donatie storten van 1000,- aan jullie stichting. Tevens zijn wat foto’s toegevoegd. Uiteraard mogen jullie dit gebruiken in jullie promotie van de stichting op de website.

 

Met zeer vriendelijke groet,

 

Bertus, Anneke, Lisa en Ed

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan