Andre Rieu

Een bezoek aan een concert van Andre Rieu was een droomwens van Adje,  die door allerlei omstandigheden in het verleden niet tot stand kwam, en nu door de achteruitgaande gezondheid waarschijnlijk ook niet meer zou gaan lukken. Des te groter was de verrassing toen deze wens mede door haar zussen in samenwerking met de stichting Wensdroom Moerdijk en vervoer door Stichting Ambulance Wens op deze manier toch nog uit kwam.
 
Een week voor het concert werd tijdens een familie-etentje de uitvoering van deze wens bekend gemaakt aan Adje, die hierdoor volkomen verrast werd.
 
De weersverwachtingen waren voor 24 juli niet denderend. Maar op het moment dat de ambulance van Stichting Ambulancewens arriveerde werd het droger en naarmate we Maastricht naderden kwam zelfs de zon te voorschijn. Ook de temperatuur werkte aan het slagen van de avond mee.  De begeleiding door de vrijwilligers Patrick en Xandra van Stichting Ambulancewens was ook uitstekend
 
Voor aanvang van het concert werd door de harmonie van Eijsden door onze plaats op Het Vrijthof een onverwachts en waarschijnlijk onbedoelde serenade  gebracht.
 
De show op zich startte om 9 uur en duurde 3 uren. Het was een uitstekend programma waarin diverse wereldberoemde artiesten en gospelkoren uit New York en Soweto akte de presence gaven.
Vooral de manier waarop door Andre Rieu de onderdelen in het Limburgs aan elkaar werden gepraat was indrukwekkend.
Aan het eind van de avond werd er ook nog een toegift gegeven door plaatselijke Maastrichtse artiesten.
 
Na een voorspoedig thuisrit waren we om ongeveer 2 uur thuis, en werd Adje door de vrijwilligers Patrick en Xandra op bed gelegd.
 
Ondanks de moeilijke tijd die we nu doormaken, kunnen we nu in blijdschap terugzien op deze verrassing
 
We zijn de stichting Wensdroom Moerijk en de stichting Ambulance Wens dan ook zeer erkentelijk voor het doen uit komen van deze wensdroom.
 

Adje en Jacques Magielse.

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan