Weekend Engeland

Bij deze willen wij onze grote dank, respect en waardering uitspreken over de wijze waarop twee mensen van de Stichting Ambulance Wens een grote wens van onze partner, broer/zwager Peter, die ALS-patient is, mede mogelijk hebben gemaakt. Zonder de hulp van deze twee kanjers, Kees, de oprichter himself en Claire was dit weekend nagenoeg onmogelijk geweest.

 

De wens van Peter, in goede doen en laten dirigent, organist, musicus in hart en nieren, vroeger koorknaap in een jongenskoor, en groot bewonderaar van Engelse koor en kerkmuziek, was, om nog een keer een hoogmis op zondag in All Saints Church, Margaret Street in Londen bij te wonen, waar hij vroeger ieder jaar kwam om zelf te zingen. Verder wilde hij graag de Engelse krijtrotsen nog een keer zien opdoemen vanaf een ferryboot. Oh ja, en onderweg bedacht hij nog dat het wel mooi zou zijn als hij nog een eveningsong in de kathedraal van Canterbury zou kunnen bijwonen.

Het is allemaal gelukt!! En wat was het Fijn! Het was “alles”, prachtig weer, de zon op je snuit,ontspannen genieten van de zee en de wind, intens genieten van mee uit eten gaan in het restaurant terwijl je zelf sondevoeding hebt, maar wel “erbij” kunt zijn, kamperen op een hotelkamer met lieve zorgzame mensen om je heen! De warme ontvangst in beide kerken, waar alle tijd werd genomen om wat te praten, herinneringen op te halen en een bemoediging te geven. Het waren dierbare momenten die ook emoties losmaakten maar waar Peter zo zichtbaar van genoot.

 

Dankzij de onverzettelijkheid van Kees en Claire, hun liefdevolle benadering naar Peter, hun humor, het hem op welke manier, op welk moment dan ook verzorgen, het kijken naar wat wel kan in plaats van wat niet kan, het “kan niet bestaat niet tenzij het tegendeel bewezen is” tot een ware cult hebben verheven, is het een geweldig weekend geweest waar Peter en wij met veel plezier en warmte, nu en in de toekomst, op terug kunnen kijken.

Er zijn veel geweldige initiatieven in de wereld, maar dit is er een uit duizenden. Van harte aanbevolen bij sponsoren en donateurs in spe!Wat een geweldige stichting! Jullie maken de wereld mooier!!

Nogmaals, Bedankt!

 

Groet Jos, Marjon, Peter en Petra Priem

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan