We waren zeer verrast

Een grote wens van mijn vroegere buurvrouw Gerda was een concert van André Rieu bezoeken.

Met zijn tweeën zou het een lastige onderneming worden gezien haar beperkingen. Dus werd de hulp van Wensambulance door ons ingeroepen.  In een e-mail bericht hebben we de situatie aan hen voor gelegd. We waren zeer verrast dat er meteen een positief bericht terugkwam, met de mededeling: “We gaan jullie helpen”.

Na enige maanden wachten kregen we een telefoontje dat we op 2e pinksterdag naar de Arena zouden gaan. Kaartjes voor het concert waren voor ons geregeld!

De bewuste dag rond 12:00 uur stond de ambulance met een superaardige en behulpzame chauffeur en verpleegkundige voor Gerda’s deur. Op naar de Arena! Het was goed geregeld dat we gelijk voor de ingang konden parkeren en zo heel snel op onze plaats waren.

Gerda en ik hebben genoten van André Rieu, zijn orkest en zijn vele gasten. Een geweldige vertoning waar we zo naar hadden uitgezien. De muziek stemde ons vrolijk en we gingen in een opperbeste stemming terug naar Almelo.

Het was voor ons een prachtige en lange dag. We hebben veel waardering voor onze begeleiders die, nadat ze ons thuis hadden gebracht nog weer eens een paar uur de weg op moesten om de ambulance terug naar de bestemming te brengen waarna ze pas naar hun eigen huis konden gaan. Als je zoveel vrije tijd overhebt voor jouw medemens, verdient dat diep respect.

Helma Muñoz Balvi

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan