Met volle teugen van genoten

Hoi,
 
Ik wil jullie stichting bedanken voor het moois wat jullie de mensen nog geven in de laatste uren van hun leven.
Ik ben(was) de toeverlaat van meneer de Graaf die afgelopen zaterdag 28 mei nog een vlucht heeft gemaakt boven Papendrecht met zijn kleinkinderen.
Het heeft hem heel veel energie gekost maar hij wilde dit perse doen hij heeft er dan ook in zover hij kon met volle teugen van genoten ik wil jullie daarvoor bedanken ook dat het allemaal zo snel geregeld kon worden.
Donderdag ervoor was de wens volgens mij ingediend en vrijdag kreeg ik te horen dat het door zou gaan mooier kon eigenlijk niet omdat ik al doorhad dat meneer de graaf niet lang meer in ons midden zou zijn.
Vrijdag avond heb ik hem nog opgepept en dat hij al zijn energie zou gebruiken om van de vlucht en zijn kleinkinderen kon genieten en dat het dan wel goed was……
De zondagavond erna werd ik gebeld door de hospice in dordrecht dat meneer de graaf was overleden ik wil jullie nogmaals bedanken het was echt het laatste wat hij heeft gedaan en ik weet dat hij het helemaal geweldig vond.
Inmiddels is meneer de graaf gecremeerd maar ik heb de mooie beer van jullie stichting ook als een soort van eerbetoon aan jullie stichting in de kist bij meneer gelaten dat gaf mij een heel goed gevoel omdat hij van zijn laatste wens zo genoten heeft.
 
 
Bedankt voor het goede werk,
 
Anja den Boef

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan