Onze vader was de koning te rijk!!!

Lieve Stichting Ambulance Wens ( Roel en Kees),
 
Afgelopen zondag 01-05-2011 hebben Roel en Kees een onvergetelijke dag aan mijn vader bezorgd.
 
Om 10.15 waren we bij onze vader, hier hebben we nog lekker koffie gedronken. om 10.30 richting Scheveningen wat een geweldige service in de ambulance.
Daar aangekomen moest de politie nog aan de pas komen om de gemeentepaaltjes naar beneden te doen.
De ambulance op de pier geparkeerd op het centraalste punt,de zon scheen heerlijk op onze bolletjes!! hier zijn  we uitgestapt richting  de toren. De restaurant eigenaar en Roel hebben er voor gezorgd dat onze vader het mooiste uitzicht had!!! daar  een broodje gegeten en wat gedronken.
Onze vader was de koning te rijk!!! hij wilde de pier op, hier stonden ook zijn favoriete motoren. (Harley Davidsons) een praatje gemaakt met een motor rijder, verderop waren en nog zandsculpturen. Totdat Roel een man in het oog kreeg met papegaaien hij kon het niet laten om de man  te vragen om even mee te werken, voordat mijn vader het  in de gaten kreeg zaten er allemaal papegaaien op zijn bed en hand.

Onze vader werd in de tussentijd erg moe, we zijn richting de ambulance gelopen hier wat gedronken en voor de liefhebbers een ijsje. politie weer in actie om paaltjes weer naar beneden te doen.
Op de terugreis wilde hij nog langs Harderwijk maar hij viel onderweg in slaap.Toch op het laatst nog even door de bossen van Hoog soeren en Asselt gereden. ( Onze Vader was een enorme fietsfanaat)!!! prachtig gezicht natuurlijk met de zon!!!
 
Om 18.00 waren we weer thuis,onze vader was helemaal onder de indruk van deze dag!!! ( wij natuurlijk ook) hij wist niet hoe hij Roel en Kees moest bedanken, hij vond het geweldig!!!!!!!!!
 
Lieve Roel en Kees ontzettend bedankt dat we dit nog mochten mee maken mede dankzij jullie hulp!!!!!!!!
 
Lieve groet van Mariët en Leonie

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan