Een beetje zenuwachtig ben ik wel

26 april 2011

Nog maar 1 dag en dan is het zover. De vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens komen me dan halen om naar de laatste repetitie van gospelkoor We Believe te gaan, dit is tegelijkertijd het afscheid van de dirigent Remco Hakkert. Een beetje zenuwachtig ben ik wel, maar toch slaapt ik lekker de nacht naar 27 april.

27 april 2011

Dan is het zover, om 16:40 uur gaat de deurbel. De ambulance staat voor de deur.

 

Sandra en Xander zullen deze avond bij mij zijn, Stichting Ambulance Wens maakt deze avond mogelijk voor mij. Bij binnenkomst krijg ik een ‘broeder beer’, deze gaat gezellig mee naar Hardinxveld. Na de kennismaking en het doorspreken van de belangrijkste dingen begint de avond. Eerst is daar de spannende tocht op een soort stoeltje naar beneden, dit omdat de brancard niet in de lift past. Drie etages lager staat dan gelukkig de brancard te wachten. Op een lekker zacht bed met wam dekbed word ik naar de ambulance gereden. Op subtiele wijze wordt naar Hardinxveld gereden, samen met mijn moeder en Sandra achterin en mijn vader gezellig voorin naast de chauffeur.

Een maal aangekomen staat de deur al open en wordt er een mooie plek opgezocht waar vandaan ik alles kan zien. Bijna iedereen van het koor, en dat zijn er al snel 80, komt me begroeten. Ook Remco kwam direct naar me toe.

 

Iedereen, ook ikzelf, is heel blij dat ik erbij kan zijn.

Het programma van de avond verloopt volgens plan, het was geweldig mooi om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Het cadeau voor Remco mocht ik geven, een heel bijzonder moment.

 

 

Na het programma wordt er nog gezellig gepraat met veel mensen en om 20:00 uur gaan we op weg naar huis.

 

Na opnieuw een subtiele rit komen we weer in Ridderkerk aan. Dan volgt weer het spannende tochtje met het stoeltje naar de derde etage.

Moe maar voldaan en in mijn eigen bed bedanken we Sandra en Xander voor deze mooie avond. In één woord een onvoorstelbaar gezellige avond.

 

Diana Huizer

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan