Dit was een kippenvelmoment

Beste ambulance medewerkers,

 

Op 05 mei is er een wens in vervulling gegaan. Onze vader mocht per ambulance zijn zieke kleindochter bezoeken in het VU-ziekenhuis te Amsterdam. Onze vader is ongeneeslijk ziek en slecht ter been. Graag wilde hij zijn kleindochter die ook ongeneeslijk ziek is, bezoeken. Helaas met gewoon vervoer is dat niet mogelijk en te vermoeiend voor hem.

Maar Stichting  Ambulance Wens bood een mogelijkheid. Vrijwel direct is er adrem gereageerd op ons verzoek en alles is bij Ambulance Wens terecht gekomen. 3 Dagen later konden we al beschikken over de ambulance. In een woord GEWELDIG!!

 

De dag begon om 10.00 uur samen met Maria en Charles van Ambulance Wens.  Pa werd met brancard in de ambulance gelegd. Wat als een avontuur begon werd een ervaring om nooit te vergeten. Om bijna klokslag 11.00 uur arriveerde we in het VU-Ziekenhuis.

Een groot ziekenhuis!! We bevonden ons helemaal onderin het ziekenhuis en moesten via de 1e etage, een brug over de snelweg heen en daarna nog een lift naar de 9e verdieping. Eenmaal op de afdeling aangekomen hebben Maria en Charles, pa vakkundig in een rolstoel gezet. De vader van Kelly (ons nichtje van 15)  en broer stonden ons al op te wachten met een rolstoel. 

Kelly wist niet dat opa langskwam. Wat een verrassing werd het!

Opa werd bij binnenkomst, in het kamertje van Kelly, begroet met een: ‘heeeeey Opaaaaa!’. Echt waar, dit was een kippenvelmoment. Kelly en Opa hadden allebei een grijns van oor tot oor. Prachtig om te zien.

Wij hadden verwacht dat onze pa dit bezoek ongeveer 10 minuten vol kon houden. Maar dit liep uit tot een uur en 3 kwartier…..

Moe maar voldaan, is mijn vader, weer vakkundig, ergens op de afdeling door Maria en Charles op de brancard gelegd en zijn we weer huiswaarts gegaan.

Daar weer aangekomen hebben we nog heerlijk een patatje gegeten en nog nagepraat over onze ervaring.

Onze vader had dit voor geen goud willen missen, ondanks het feit dat hij er enorm tegenop zag vanwege zijn lichamelijke gesteldheid. Kelly heeft ook enorm van dit moment genoten en haar broer en beide ouders heeft het ook weer een oppepper gegeven.

 

Maria en Charles enorm bedankt voor de goede verzorging van zowel onze vader en de medepassagiers!! Jullie hebben er een onvergetelijk moment van gemaakt.

Enorm bedankt!

 

Groetjes van Rein, Yvon en Corine

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan