Bloemencorso

Lieve dames en heren van de Stichting Ambulance Wens,
 
Na een langdurige strijd tegen kanker is enkele weken geleden bekend geworden dat er voor mijn moeder geen behandeling meer mogelijk is, vanaf dat moment is mijn moeder gestart met het afscheid nemen. Eén van de dingen die ze nog graag zou willen meemaken is de bloemencorso die jaarlijks door de bollenstreek rijdt. Zeker dit jaar was dit erg bijzonder omdat haar kleindochter meereedt.
Omdat mijn moeder slecht kan lopen en door de pijn eigenlijk in bed moet blijven, leek het dat deze wens niet uitgevoerd kon worden. Echter, afgelopen vrijdagavond bleek dat het mogelijk was dat mijn moeder met behulp van Stichting Ambulance Wens toch nog hierbij aanwezig kon zijn. Slechts een avond van tevoren werd alles georganiseerd zodat er gisteren, zaterdag 16 april, een ambulance voor haar deur stond.
Met behulp van de vrijwilligers Roel en Marianne werd mijn moeder naar het centrum van Lisse gebracht waar ze de hele corso heeft meegemaakt.
Voor haar, maar zeker ook voor de hele familie, was dit een zeer emotionele en prachtige gebeurtenis.
Ik wil daarom namens de hele familie Kattenberg uit Lisserbroek de Stichting Ambulance Wens, en met name de vrijwilligers Roel en Marianne, ontzettend bedankten voor deze dag. We hopen dat jullie hier nog lang mee doorgaan en hiermee de mensen die dit verdienen een mooi moment kunnen bezorgen.
 
Naast deze mail zullen we natuurlijk een donatie aan de stichting doen zodat jullie hier in de toekomst ook mee door kunnen gaan.
 
Met vriendelijke groet,
Dennis Kattenberg

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan