Bezoek aan verjaardag dochter en meer!

De start van de dag was nogal mistig, maar toen de chauffeur arriveerde nam hij de zon mee, dat was een perfecte timing. We zijn eerst naar de weekmarkt gereden, waar de ambulance zo geparkeerd werd dat er goed uitzicht op de markt was. Omdat de zon zo lekker scheen zijn we daarna met brancard en al violen, fruit en kaas gaan kopen, waarbij  een uitermate behulpzame jongeman eerst samen met haar de naam van de kaas bedacht heeft, daarna haar (en ook ons) een stukje liet proeven, waarna de kaas + kleine eitjes gekocht werden. Het zelf doen van deze boodschappen was duidelijk een groot plezier.

Hierna ontstond de wens om even langs de begraafplaats te rijden. De beheerder bleek aanwezig te zijn, en was direct bereid om de mogelijkheid te scheppen om aan haar verzoek invulling te geven. Hij ging met de fiets voorop, en wij mochten met de ambulance over de paden rijden. Bij het familiegraf werd de brancard weer uit de auto gehaald, en kon onze moeder rustig vanaf het pad de situatie in zich op nemen.

Daarna via een vertrouwde route naar het oorspronkelijke doel van het uitje: op verjaarsbezoek bij de oudste dochter die die dag 60 werd. Na het bewonderen van de tuin zijn we via de boulevard in Zandvoort, om even uit te waaien (dat was wel even schrikken, want er stond een flinke zeedamp) weer terug naar het vertrekpunt gereden, maar dan wel via het vroegere familiehuis, waar zelfs nog even een kort praatje met een buurman gemaakt kon worden.

De dag is omgevlogen.Toen onze moeder weer op haar eigen bed lag , lag ze nog te stralen van alle aandacht die ze gehad heeft en de mogelijkheden die haar zijn geboden.

Resumerend: een heel bijzondere invulling van een heel speciale dag. Onze moeder heeft ervan genoten!


Heel hartelijke dank voor het mogelijk maken van deze laatste wens!

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan