Antonio Perez naar het concert van Roger Waters

Bij mijn man, Antonio Perez, is 4 jaar geleden ALS, een slopende spierziekte,  gediagnosticeerd. De laatste maanden heeft hij vele malen longinfecties gehad en is hij zo vermoeid dat hij rond 18.00 en 19.00 uur al naar bed gaat.

Toen hij te horen kreeg dat Roger Waters met zijn tour The Wall naar Nederland kwam, was zijn enige wens hem te zien, maar hij wist dat het lichamelijk bijna onmogelijk was. Als Pink Floyd fan van het eerste uur en voornamelijk Roger Waters fan, kon hij zich niets liever wensen dan zijn concert bij te wonen.

Dankzij de Stichting Ambulance Wens is zijn droom werkelijkheid geworden!!!!!

 

Op zondag 9 april 2011 werden we op 17.00 uur opgehaald en naar Arnhem gereden. Met de mascotte op zijn lichaam heeft hij een aangename reis gemaakt. We hadden super plaatsen in de buurt van het podium en werden goed door de medewerkers van de stichting verzorgd. Ze waren heel bezorgd en hielden hem goed in de gaten. Toen het concert begon, maar vooral toen Antonio Roger Waters zag opkomen, werd hij heel emotioneel. Hij heeft het hele concert door met tranen in zijn ogen van plezier, genoten van het optreden.

Het was echt een ervaring om nooit te vergeten.

 

Stichting Ambulance Wens, woorden kunnen niet beschrijven wat deze dag voor mijn man en zijn gezin betekend heeft. Dank u.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan