Rob de Nijs

Beste mensen van stichting ambulancewens.


Ik zal me eerst even voorstellen wij (Francy, Ria en Jennie) zijn gisteren 24 maart naar het concert van Rob de Nijs geweest. Dit was een erge grote wens van Francy, Francy en wij zijn al jaren collega’s in de zorg maar Francy  is nu ernstig ziek.

 

Toen wij dit geboekt hadden was Francy nog mobiel maar in de afgelopen maanden is de situatie van Francy erg verslechterd. Ze ligt nu al 2 weken in het ziekenhuis met erg veel pijn en kon niet meer zitten of lopen dus was het voor haar niet meer mogelijk om met de personenwagen naar Winterswijk te rijden.
Afgelopen dinsdag 22 maart hebben wij een kort berichtje gedaan naar jullie stichting het was diezelfde avond ook al geregeld dat Francy naar het concert kon gaan.

Gisteravond was het zover de ambulance was op tijd bij het ziekenhuis in Enschede Hans (de chauffeur) en Xandra (de verpleegkundige) hebben eerst een kop koffie gedronken en tegen ong. 19.00 uur zijn we daar weggereden, uitgezwaaid door een schoonzus en 2 vriendinnen. Francy lag comfortabel op de brancard tegen 20.00 uur kwamen we aan bij theater De Storm in Winterswijk, opgewacht door de directrice van het theater, zij heeft ook alle mogelijk moeite gedaan om te realiseren dat Francy naar dit concert kon. Wij (incl. Hans en Xandra) hadden een mooi plekje (de regiekamer).

Het was een geweldig concert voor zijn leeftijd doet Rob het nog erg goed Francy en wij hebben er allemaal van genoten. De directrice had ondertussen nog geregeld dat Rob persoonlijk nog even bij Francy zou komen dit vond ze geweldig Rob kuste haar op beide wangen, wenst haar veel sterkte en hoopte haar nog een keer terug te zien. Francy zei dat ze haar best hier voor zou doen.

Tegen 23.00 uur gingen we huiswaarts en om 24.00 uur waren we weer op de afd. in het ziekenhuis.

Namens Francy vooral, en ons allemaal (Hans, Xandra, de directrice van het theater, de Stichting Ambulance Wens) heel erg bedankt jullie inzet om dit voor Francy te realiseren.  Natuurlijk zullen we ook een donatie doen want dit is wel een heel erg goed doel en we hopen dat er nog veel meer mensen gebruik van kunnen maken nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groet,

J.Lassche

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan