Daardoor verloor dhr zijn doel in het leven

Op 30 december hebben jullie de stichting ambulance wens een cliënt van ons erg blij gemaakt. Zijn laatste wens was nog een keer naar huis te gaan is gerealiseerd.
 
Al geruime tijd wist dhr. dat hij niet meer naar huis kon. Een revalidatie zat er niet meer in. Daardoor verloor dhr zijn doel in het leven. De koek was op zoals hij zelf zei. Echter de wens om nog 1 maal naar huis terug te gaan bleef bestaan. Afscheid nemen van zijn huis, spullen en zijn dierbaren. Nadat ik gebeld had naar jullie was het echter zo geregeld.  
 
Op 30 december was het dan zover. De stichting ambulance wens Hans ambulance chauffeur en Eveline verpleegkundige kwamen dhr. ophalen om 11.00 uur. Dhr. keek erg uit naar dit moment. Hans en Eveline beiden erg aardig stelde dhr. gerust. Zo vertrokken wij met zijn vieren door de mist naar Tiel. Daar aangekomen nog wat kleine problemen met de lift. De brancard paste maar net in de lift. Na wat passen en meten lukte het uiteindelijk. Na deze hindernis wachtte de koffie de buurvrouw en zijn 2 zussen op ons in de flat. Dhr. was helemaal gelukkig in zijn eigen huis te zijn ook al was het voor een middag. De grote glimlach op zijn gezicht vertelde ons genoeg. Een lekker bakje koffie gedronken en samen naar de tin verzameling gekeken. De trots van dhr. Daarna zijn Eveline, Hans en ik vertrokken om de familie een moment met elkaar en te gunnen.
 
Na een gezellig samen zijn vertrokken wij weer naar Geldermalsen. Ontzettend moe maar met een voldaan gevoel. Het was goed zo. De terug reis ging vlot de mist was opgetrokken en zo wakker als dhr. op de heenreis was zo sliep hij op de terugreis. Mede namens dhr, en zijn zussen wil ik jullie nogmaals bedanken. Dank zij jullie stichting was het mogelijk de laatste wens van dhr. te vervullen. Heel erg bedankt.
 
Tonny Peeks verpleegkundige

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan