Ik mocht naar Holiday One Ice

Ik ben Yvonne Poortvliet en door een klein ongeval lig ik vrijwel heel de dag op bed. Ik heb wel een prachtige rolstoel waarmee mijn man mee naar buiten kan nemen maar omdat ik niet lang kan zitten is dit zeer beperkt. Een aantal weken terug zag ik in de krant een oproep van Careyn. Je mocht een wens insturen omdat het de week zou zijn van de chronisch zieken en gehandicapten en er zouden 10 wensen vervuld worden. Daarop heb ik een reactie gegeven en al snel kreeg ik een briefje terug dat ik door de eerste en vlak erna dat door de tweede selectieronde heen was. Op vrijdag 5 november kwam er een telefoontje van Careyn, mijn wens zou vervuld worden en alles was al geregeld. Ik mocht naar Holiday One Ice in Rotterdam naar de show Energia.

Zondag 14 november. Mijn vriendin Renate komt  twee uur aan,zij zou met mij mee gaan naar de show. Om half drie komt de wens ambulance van Ambulance wens voor rijden . Deze mensen zouden mij naar de show brengen en tijdens de show mij begeleiden want, ik zou de show bijwonen op een brancardbed (zodat ik optimaal zou kunnen genieten en lekker kon blijven liggen zodat ik zomin mogelijk pijn had). Na ontvangst van een mooie mascottebeer van deze stichting werd op ik het brancardbed geholpen en zou de reis beginnen. We zouden uitgezwaaid worden door een medewerkster van Careyn en mijn man maar, omdat de ambulance erg vroeg was miste we deze medewerkster ( bijna ). We reden de straat uit en…daar kwam de medewerkster van Careyn met een groot boeket bloemen  en ze keek zeer verbaasd naar de ambulance zo van OOOO, daar gaan ze al. Waarop de ambulance even stopte en ik nog een prachtig boeket bloemen kreeg aangeboden met de wens erop dat ik  er maar van moest genieten. Nu kon de reis voortgezet worden. Om half vier kwamen we aan bij Ahoy waar we door de artiesteningang en via de vip ruimte naar de hal werden begeleid en waar we voor ons vieren een mooi plek kregen aangewezen om van de show te kunnen genieten.

Het is een show waar 45 medewerkers aan meedoen uit 24 verschillende landen. Er zijn maar liefst 450 kostuums gemaakt en de één was nog mooier als de ander. Bij de start van de show werden we door twee clowns Ein en Stein mee genomen op een reis door de tijd-ruimte-licht en energie. Er kwam een hele grote ufo naar beneden die met Ein en Stein de rode draad waren in het programma. Het was een geweldige mooie show met heel veel afwisseling. Ik heb er heel erg veel van genoten. Nadat de show was afgelopen werd ik weer netjes door de stichting ambulance wens naar huis gebracht waar mijn man ons op wachtte met een kopje thee. Waarna ik daarna zeer moe maar voldaan heel snel in slaap ben gevallen.

Met dit verslag wil ik Careyn  die dit samen met de stichting ambulance wens en de medewerkers van deze stichting, die dit voor mij hebben mogelijk gemaakt bedanken en natuurlijk ook mijn vriendin Renate die mij gezelschap heeft gehouden

Yvonne Poortvliet

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan