AndrC) Rieu op het Vrijthof in Maastricht

Onze broer Jos was zeer ernstig ziek. Omdat hij alleenstaand was, had hij de hulp van zijn familie nodig. Hij was hier zeer dankbaar voor en heeft ons uitgenodigd voor een voorstelling van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht.

Om Jos ook nog mee te kunnen laten gaan, werd een verzoek bij de Stichting Ambulance Wens ingediend.

Na een paar dagen kwam het bericht dat de wens in vervulling kon gaan.

Jos was daar zeer blij mee.

Op 9 juli was het zover. Het weer werkte mee, want het was een prachtige dag.

Om half een was de ambulance vanuit Rotterdam in Megchelen.

En het busje voor de familie.  Willemien had een koelbox met drinken en lekkers  klaargemaakt.

Het kwam goed van pas, want het was 34 graden.  De ambulance ging voorop en het busje er achteraan.  En toen ging het richting Valkenburg.  Het was erg druk. Het busje kwam in de file terecht, maar de ambulance ging zijn eigen gang. In Valkenburg stond een heerlijk buffet klaar.

Na het eten ging het richting Maastricht. Jos werd door de organisatie van André Rieu naar zijn plek gebracht. Wij zaten in een kring om Jos heen. Het concert was prachtig. Mede door het inspelen van André Rieu op de finale van het wereldkampioenschap voetbal. Jos genoot van de muziek en het hele gebeuren er om heen. Na afloop gingen we weer naar Megchelen  en kwamen om 3.00 uur ’s nachts weer aan. Het was een lange dag, maar het was voor Jos en voor ons, broers, zussen en aanhang zeer de moeite waard. We hebben er naderhand vaak over gesproken en we zijn de Stichting Ambulance Wens zeer dankbaar dat deze wens van Jos toch nog in vervulling kon gaan.

De laatste weken van zijn leven heeft Jos vaak naar de dvd’s van André Rieu gekeken.

Op 23 september is Jos overleden. Tijdens zijn afscheid werden verschillende liederen die hij in Maastricht gehoord en gezien had, gespeeld en de collecte was dan ook voor de Stichting Ambulance Wens.

De familie wil u hartelijk danken voor de mogelijkheid dat Jos mee kon naar Maastricht.

Het was een waardevolle  dag, waarop wij, ondanks ons verdriet  om Jos met dankbaarheid kunnen terugzien.

De familie Wilting

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan