60-ste verjaardag vieren op Schiermonnikoog.

Twee heerlijke, onvergetelijk dagen waren het. Dankzij de Stichting Ambulance Wens kon mijn moeder samen met mij en ons gezin mijn 60-ste verjaardag vieren op Schiermonnikoog.
Op 23 oktober was het zover,wij werden vanuit het Joods Hospice Immanuel opgehaald door het echtpaar Ben en Tosca van de Stichting AmbulanceWens .

Er was familie en er waren medewerkers van het hospice om ons uit te zwaaien en daar gingen we, op weg naar de boot!
De bootreis was onstuimig, de aankomst in het hotel Van der Werff allerhartelijkst en de nacht stond in het teken van een onmiskenbare eilanden herfst .
De volgende dag bracht de ambulance mijn moeder naar het strand en alsof het heel normaal is om met een brancard op stap te gaan, daar werd de brancard met m’n moeder op het strand neergezet.

Het stormde en het was springtij waardoor er grote schuimkoppen op de golven stonden.  M’n moeder  genoot!
Tosca bleek over een mooi gevoel voor details te beschikken , zij liet het zeewater even op de wangen van m’n moeder voelen.  En nadat ze ook nog een schelp voor m’n moeder had gevonden werd het tijd om de volgende lokatie op te zoeken.
Op het terras, van ons favoriete strandpaviljoen de Marlijn was het, uit de wind, heerlijk toeven. We genoten van de warme chocolademelk en,alsof het allemaal nog niet mooi genoeg was, bij vertrek bleek dat de gebruikte consumpties ons door de uitbaatster waren aangeboden!
Hierna maakten we nog een mooie rit over het eiland en toen werd het tijd om aan de thuisreis te beginnen.

Lieve Kees, Tosca en Ben, heel, heel erg bedankt dat jullie onze
droomwens hebben laten uitkomen. Mijn moeder ligt nu alweer dagen na te genieten en naar haar “Mario” te kijken die boven haar bed hangt.
En ik? Ik heb een verjaardag gehad om nooit te vergeten. Woorden schieten te kort!..

Dag lieve mensen, veel liefs van ons allen: mijn moeder, Rob, Jeroen, Jacqueline, Marije, Sebas en een hondenkus van Layla speciaal voor Ben en Tosca die wij allen in ons hart gesloten hebben!

Joke Diks,
Amsterdam.

Naschrift;

Mijn moeder is precies een week na mijn verjaardag overleden. Zij zag er heel tevreden uit en dat is vast en zeker mede te danken aan het heerlijke weekend op Schier. Nogmaals heel veel dank hiervoor.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan