Hotel der Brabander

Op de vraag van onze vrienden Anita en Eric of Merian een wens heeft om ergens graag nog eens naartoe zou willen gaan was het antwoord: op bezoek bij Anita´s en Eric´s dochter Susan, die werkt in een hotel in Winterberg, Duitsland.

 

Nadat de wens via de site van ambulancewens.nl was ingediend, werden we al snel benaderd en op 7 oktober zouden we worden opgehaald voor vertrek naar Winterberg. Om 8:00 uur stonden Kees en Ineke met de ambulance voor de deur voor vertrek. Na de reis, lunch en rustpauze, zijn we met de brancard de Panorama-Brücke opgegaan en hebben we genoten van het prachtige uitzicht over Winterberg en de daar aanwezige sportaccommodaties. Daarna nog even met de brancard door het centrum van Winterberg gecrost. Na de spectaculaire Dinner-show in Hotel der Brabander toe aan de welverdiende nachtrust.

De volgende dag zijn we na het ontbijt en de koffie weer richting huiswaarts vertrokken. Onderweg nog even bij Merian’s broer Frank langsgegaan om zijn nieuwe huis in Tilburg te bezichtigen. In begin van de avond weer thuis gearriveerd, waar we samen met de kinderen nog hebben nagenoten van deze indrukwekkende trip.

 

Anita, Eric en Susan bedankt dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Ook bedanken wij het team van Hotel der Brabander voor het gastvrije ontvangst.

Maar bovenal bedankt Kees en Ineke, voor de perfecte begeleiding en het gezellige samenzijn, waardoor deze trip voor ons echt onvergetelijk geworden is en wij met heel veel plezier aan terugdenken.

 

Groetjes, André en Merian Blommers.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan