DIT PAKKEN ZE ME NIET MEER AF

Carin onze moeder had nog nooit de zee gezien.. Voor dat ze de diagnose te horen kreeg wou ze nog een keer met de familie (Haar man, zoon, dochter en schoonzoon en haar klein kind) naar cadzand bad om daar de zee te zien.. Hier heeft ze het heel vaak over gehad. Helaas liepen de plannen anders dan anders. Carin werd ziek en kreeg te horen dat ze Longkanker had. Helaas in een agressieve en snelle vorm, want toen het bij haar ontdekt werd had ze ook al uitzaaiingen, ze kreeg dus van de dokters te horen..Wij kunnen niks meer voor u doen… 

Wij hebben toen we dat te horen gekregen op internet naar een stichting gezocht die laaste wensen vervuld en kwamen uit op de Ambulance wens.. Samen hebben we zonder dat Carin het wist de wens van haar ingevuld. En al gouw kregen we telefoon dat haar wens in vervulling ging! 

Maandag zou er een ambulance voor Carin onze moeder voor de deur staan en zouden we naar cadzand bad vertrekken dit is 3 uur heen en 3 uur terug rijden.. omdat er maar 2 plekjes in de ambulance was en haar wens was dat we met de hele fam er heen zouden gaan, heeft haar zoon achter de ambulance aangereden. Haar partner Herman is samen met Carin de ambulance in gegaan.. Ze had er heel veel zin in.. Tas was gepakt (we hadden de dag ervoor s`avond wel verteld wat er ging gebeuren want tja misschien wou ze wel niet ) en haar ogen straalde.. 

De lange rit ging van start eenmaal daar aangekomen..Heeft ze samen met haar partner voor het eerst de zee gezien.. Met een sigaretjeJ ze straalde heel erg.. De ambulance vrijwilligers hebben er zelfs voor gezorgd dat ze bij de vloedlijn kon komen.. Want tja je bent er nu dan moet je ook zorgen dat je het water voeltJ En dat heeft ze gedaan een jiep met 4 wiel aandrijving kwam aanrijden om onze moeder een stuk verder naar de vloedlijn te brengen.. Het anders stuk moest ze lopen.. Kleine stapjes en ze kwam steeds dichterbij.. Ze genoot er heel erg van dat kon je echt aan haar zien! 

Na dat ze het water gevoeld heeft, kwam er een strandstoel hier heeft ze heerlijk in gezeten en genoten van het uitzicht en het geluid van het water…. Daarna zijn we met zijn alleen bij een restaurantje koffie wezen drinken. En toen we daar klaar waren zijn we met zijn alleen en Carin op de brancard over de boulevard gelopen.. Wat was dat mooi…ze zijn zelfs de schelpenwinkel in gegaan.. Hier had Carin wel zo iets van pfff als ze maar niks omlopen.. Daarna gingen ze weer terug naar huis.. de lange rit nou ja Carin sliep zoJhet was dan ook een drukke vermoeide dag maar zoals ze het zelf zegt DIT PAKKEN ZE ME NIET MEER AF..ze vond het geweldig

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan