Een mooie dag om nooit te vergeten!

Zaterdag 3 juli 2010; de dag van de proloog van de Tour de France in Rotterdam en ik was erbij. 

Mijn fysiotherapeute Rosanna van Bruinessen heeft met de Stichting Ambulance Wens voor mij geregeld dat ik, samen met haar, als VIP bij de proloog aanwezig kon zijn.

Mijn grootste wens was altijd al om een keer op Alpe d’Huez te kunnen zijn tijdens de Tour, maar gezien mijn beperkte levensverwachting gaat dat niet meer lukken en was de proloog een geweldig alternatief om de renners toch live te kunnen zien. 

Om 13.00uur kwamen Flora en Thijs van de Stichting Ambulance Wens bij mij in het Zorghotel SFG om me op te halen en mij de dag van me leven te bezorgen. Liggend op de brancard stond ik vlak voor de finish helemaal vooraan en heb ik vele uren van de Tour kunnen genieten. 

Een hoogtepunt voor mij was mijn ontmoeting met burgemeester Aboutaleb en zijn vrouw. Verder heb ik me als een prinses gevoeld; Flora, Thijs en Cora (ook een medewerkster van de Stichting Ambulance Wens) zijn niet van mijn zijde geweken en niets was hen teveel. 

Het beste plekje, eten, drinken, paraplu’s en dekzijl tijdens de regen, gezelligheid en aandacht………  alles werd door Flora, Thijs en Cora tot in de puntjes verzorgd.  Toen ik ’s avonds om half negen door Flora en Thijs weer in mijn eigen bed werd gelegd, kon ik terugkijken op een geweldige dag. 

De boeken en andere cadeautjes en de honderden foto’s die Rosanna heeft gemaakt, vormen voor mij heel waardevolle herinneringen. 

Lieve mensen van de Stichting Ambulance Wens, heel veel dank voor dit mooie lichtpuntje in mijn leven; ik zal jullie nooit vergeten! 

Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan