Een droom is werkelijkheid geworden!

Mede dankzij jullie geweldige bijdrage, op welke manier dan ook, is de droom van Luuk en zijn familie een onvergetelijke ervaring geworden.

 

8 juli vertrokken Luuk, Irma, Britt en Joost met ambulance  www.ambulancewens.nl  en volgauto samen met Thea en Art naar Le Mans, uitgezwaaid door een groepje vrienden en bekenden.

 

Na een lange reis waarin Luuk comfortabel kon liggen en uitrusten in de ambulance, kwamen ze aan bij hun overnachtingsplek, het Best Western in Le Mans. De medewerkers van het hotel hebben hun best gedaan het een speciaal verblijf te laten zijn. De ambulance is met bestuurder en verpleegkundige in Le Mans bij Luuk gebleven.

 

De volgende dag was er op het circuit een ontmoeting met de Hollandse coureur Rinus Sinke, die ze heel dichtbij de voorbereidingen van de race heeft laten meebeleven.  Een tour per jeep over het circuit, ze hebben de Austin Healey uit 1961 goed kunnen zien en voelen. www.healeymeetslemans.nl.  Een bijzondere belevenis, erg sympathieke mensen! 

 

Ook is het gelukt om ‘s nachts te gaan kijken en luisteren naar voor de liefhebbers heerlijke herrie! De hitte was overdag zinderend, gelukkig had het hotel een zwembad, waar ze ook de laatste nacht in mochten afkoelen, speciaal alleen voor hun, met de lichtjes aan…”

 

Het was best zwaar voor Luuk, ook door de pijn die hij heeft. Maar in een sms van Irma: “Tegen de klippen op genoten. Doodop maar zo gelukkig”

 

Verder ……….

 

Nadat de familie richting Le Mans was vertrokken kwamen om de hoek de klussers tevoorschijn, uit alle windstreken! Vrienden, buren en kennissen met allerlei verschillende kwaliteiten hebben zich in 4 dagen onder zeer “warme” omstandigheden gestort op de kinderkamers. Joost en Britt kregen dus nog een geweldige verrassing toen ze thuis kwamen op 12 juli.

 

 

We zijn ongelofelijk dankbaar dat wij met jullie deze droom mochten realiseren. Een onvergetelijke ervaring, ook voor ons!

Voor Irma en Luuk is het fijn om te ervaren dat er zo velen om hen heen staan.

Heel veel dank voor jullie ideeën, inzet, bijdrage, cadeaus, enthousiasme en onvoorwaardelijk JA zeggen tegen deze droom.

Alleen dan kun je een verschil maken voor anderen.

Zomerse groeten,

 

Pien Hoekstra en Lily Nieuwenhuizen

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan