Alde feanen

Ls,

 

Mevr. B.M. de Vries-Speerstra licht al ruim een maand in het hospice “Smelnehaven” te Drachten na diverse operaties. Geopereerd aan darmkanker in 2007, in 2008 gedeelte van de lever en galblaas verrwijderd en diverse chemo-kuren gehad. Daarna in 2009 tumor in het hoofd welke is bestraald, daarna nog tumor in de kleine hersenen waaraan ze is geopereerd. Achteraf waren er toch weer uitzaaiingen in het hoofd, bij de nieren en bij de longen.Verdere behandeling was niet zinvol. Na een epileptische aanval thuis is ze opgenomen in het hospice.

Haar wens was om nog een keer naar Eernewoude om  een boottocht te maken door de “Alde feanen” . De plekjes zien waar we samen zo vaak hebben gelegen en met onze eigen boot hebben gevaren.

Via de Stichting Ambulance wens kon een en ander worden gerealiseerd. Zaterdag 21 augustus werd ze met de ambulance opgehaald uit Drachten en naar Eernewoude vervoerd, waar ze in een rolstoel aan boord kon van de ”Anna Maria”. De beide kinderen met aanhang en een broer en zus met aanhang vergezelden ons. Het weer werkte enorm mee. Het was prachtig en we konden de hele middag op het achterdek zitten, zodat ze alles kon zien.

De verzorging was prima en ze heeft enorm genoten van de tocht. Ze was erg blij dat ze dit nog kon meemaken. Plusminus vijf uur waren we weer thuis.

Langs deze weg wil ik de chauffeur en zijn assistente heel erg bedanken voor hun goede zorg en fijne begeleiding mede namens mijn vrouw en de familie. Het was een geweldige dag.

 

Met vr. gr. O.W. de Vries.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan