Genieten van de live show van Youp!

Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat mijn man onbezorgd heeft kunnen genieten van de live show van Youp! Het was een fantastische avond die we nooit meer zullen vergeten. We zijn jullie hier heel dankbaar voor.
 
Woensdagavond 14 april werden we gebeld door Ineke dat ze een kwartiertje later bij ons zouden zijn dan gepland. Er stonden ontzettend veel file’s en ze waren al vier uur lang naar ons onderweg. Kwart over zeven ging de bel en kwamen Jaap en Flora ons ophalen. Ons zoontje van 7,5 maanden oud werd verwelkomd met een beer met een echt ambulancepakje aan. Hij vond hem geweldig. Mijn man, Hank, werd begeleid op de brancard, het viel hem op dat deze brancard veel zachter ligt en het lekkere donzendekbed vond hij ook heerlijk. Toen mijn man in de ambulance lag konden we nog niet weg. Jaap zal en moest zijn mascotte mee, want hij moest ook denken aan de PR. We gaven hem groot gelijk!

Ruim op tijd kwamen we bij het Zaantheater aan. We hadden een mooie privé plaats in het midden van het theater. We hebben allemaal genoten van de show van Youp, en om eerlijk te zijn…jullie Jaap ging helemaal uit zijn dak. Hank zei nog dat hij heel erg blij was met jullie want zonder jullie inzet had hij deze show nooit kunnen zien. Hij heeft nu heerlijk ontspannen kunnen lachen en genieten.
 
Na de show verlieten alle mensen de zaal, de deuren gingen dicht en toen kwam Youp met een grote bos bloemen voor Hank aanrennen. Hij heeft zeker nog een kwartiertje met ons staan kletsen (met nog een grapje tussendoor) en hij heeft Hanks boek gesigneerd. Uiteraard gingen we nog met hem op de foto en heb ik drie zoenen van hem gekregen. De volgende dag heeft Youp aan Hank nog een mailtje gestuurd. Hij vond het een eer om Hank te ontmoeten en hij was diep onder de indruk van zijn vrolijke oogopslag onder deze loodzware omstandigheden. 
  
Youp was fantastisch maar jullie zijn ook fantastisch!
 
Bedankt!
 
Liefs Hank, Leonie & Julian Buter

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan