Door Zeeuws-Vlaanderen

Beste Kees en alle vrijwilligers.
 
Via een medewerker van Hospice Delft werd mijn vader (Hr van de Waeter) op jullie stichting gewezen.
Hij wilde als geboren Zeeuw nog graag een keer een ritje maken door zeeuws-vlaanderen langs zijn geboortehuis en een bezoek brengen aan zijn broer. 
 
Na het invullen van het intakeformulier werd ik de volgende dag al gebeld. Het enige wat Kees mij vroeg is hoe laat moeten wij voor de deur staan. Ik vind het nog steeds onwerkelijk dat zoiets ingrijpends zo snel geregeld kan worden.
 
Donderdag om half elf was het een prachtige zonnige dag en na een lange rit kwamen wij in Biervliet. Vanuit de ambulance kon mijn vader zijn geboortehuis zien en de werkplaats waar zijn vader en hij, met zijn broers jaren gewerkt en gewoond hadden. Zelfs het huis er tegenover waar mijn moeder de eerste steen had gelegd heeft hij kunnen zien.  
 
Daarna door naar Breskens voor een bezoek aan zijn broer en enkele familieleden.  Na een uurtje afscheid genomen en naar Vlissingen gereden waar hij op de boulevard nog een prachtig uitzicht had op de zee en haven.
Helaas was de zoektocht naar de beloofde Zeeuwse bolussen voor de mensen van het hospice minder succesvol.
Alles uitverkocht.
 
Het was voor mijn vader (en mij) een prachtige dag en hoewel het voor hem ook een zware dag was heeft hij er ontzettend van genoten. Ik wil dus namens mijn vader en mijn familie jullie nogmaals hartelijk bedanken
 
Birgit Wichers-van de Waeter

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan