En wat voor een boot.

Zaterdag 3 april was het dan zover.

Om 9.45 uur kwamen Remco en Piet bij ons om vervolgens met z’n allen naar de boot in Elburg te gaan.

Eerst hebben we gezellig met elkaar koffie met vlaai genuttigd en met elkaar kennis gemaakt, want we moesten immers het hele weekend met elkaar op de boot.

Het was wel snel duidelijk dat dit geen probleem zou worden. In Elburg aan gekomen, kwam de boot er al snel aan.

En wat voor een boot. Een boot van 20 meter lang met van alles er op en er aan.

Met elkaar hebben we Jacques over de reling op de boot geholpen, waar een mooie plaats voor hem was gecreëerd zodat hij alles goed kon bekijken.

We werden nog uitgezwaaid door vrienden en toen op naar Kampen. Het weer was niet helemaal geweldig, maar Jacques lag te genieten. Super!

Al snel bleek dat Piet, de chauffeur, vroeger ook gevaren had. En wat dacht je……… hij mocht achter het stuur. Voor de grap zeiden we al: er zijn twee wensen in vervulling gegaan. Tussendoor werd er uiteraard voldoende gegeten en gedronken en hebben we gezellig met elkaar gekletst.

Remco heeft ’s nachts bij Jacques geslapen, zodat ik rustig kon slapen. Nou, dat is gelukt. Om 10.00 uur hebben ze mij wakker gemaakt, het ontbijt was klaar en Jacques was al helemaal geholpen.

Wat een verrassing. Na het ontbijt zijn we weer rustig richting Elburg gevaren. Ook nu stonden vrienden ons weer op te wachten met van allerlei lekkers en hebben we met elkaar dit fantastische weekend afgesloten.

Dankzij de Stichting Ambulance Wens hebben wij twee onvergetelijke dagen gehad.Een grote PLUIM! Maar dit  alles was nooit gelukt zonder de boot van Gert van Wincoop uit Ermelo en zijn maatje Arnold Tromp en de super coördinatie van onze vrienden Stanley en Teuni. Voor iedereen nogmaals een dikke kus.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan