Nog een keer naar een musical

Tiny’s laatste wens ging in vervulling dankzij de Stichting Ambulance Wens en de Buurtzorg Gennep welke dit heeft geregeld.

 

Eindelijk was het dan 7 maart, een dag waar onze zus Tiny weken naar had uitgekeken, zij wilde nog graag naar een musical en dit werd mogelijk gemaakt door de Stichting Ambulance Wens.

Een stralend zonnetje aan de hemel, het had niet mooier kunnen zijn.

Om 12.00 uur kwam de ambulance met de vrijwilligers Fred en Marriet en het beertje Mario om Tiny op te halen.

Even dachten we dat het niet door kon gaan omdat De Lievekamp belde dat de lift stuk was, maar dit was geen probleem voor Fred en Marriet, dat zouden zij wel oplossen door de brancard via de trap naar boven te brengen.

Uitgezwaaid door Gertie en Marlene van de Buurtzorg gingen we op weg naar de Lievekamp in Oss voor de musical “Love me tender”, hier werden we opgewacht door broer Albert en Jacqueline welke dit laatste uitje van Tiny ook wilden meemaken.

In de Lievekamp werden we goed ontvangen en verzorgd.

Tiny heeft genoten van de musical en na afloop kwam de hele cast om een babbeltje te maken en een hand te geven en mochten we foto’s maken.

 

Wij bedanken de Stichting Ambulance Wens welke met haar vrijwilligers het mogelijk heeft gemaakt om Tiny nog een keer te laten genieten van deze musical.

 

Het was in een woord “GEWELDIG”.

 

Wij hopen dat jullie nog heel veel laatste wensen van zieke mensen mogen en kunnen vervullen.

 

Marij

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan