Sint Jan in Den Bosch

Bezoek aan de kathedraal Sint Jan in Den Bosch 20 december 2009

Gerard is al vele jaren een trouw bezoeker van de Sint Jan in Den Bosch.

Vaak  bezocht hij met zijn vrouw de kathedraal bij bijzondere gebeurtenissen of gedenkdagen.

Ook nadat zijn vrouw in mei 2007 overleed ondernam Gerard met vele vrienden dezelfde “bedevaarts tocht”  De kathedraal met zijn rijke geschiedenis en de Mariakapel in de Sint Jan gaf altijd weer bijzondere momenten van stilte en bezinning.

Zo hebben we met Gerard, die ernstig ziek is, op zondag 20 december met hulp van SAW onder zeer  barre en winterse weersomstandigheden opnieuw de Sint Jan bezocht.

Dikke lagen sneeuw,  gladde nog nauwelijks bestrooide wegen en een onder een dik pak sneeuw gehuld Den Bosch mochten Hans de chauffeur en Mariét de begeleidend verpleegkundige  er niet van weerhouden om de ambulance vanuit Rhoon voor te rijden in Voorburg.

Mariét kwam er zelfs al vroeg in de ochtend voor uit Duiven naar de randstad.

In Voorburg uitgezwaaid door vele achterblijvers mochten we samen met Hans en Mariét in de  Sint Jan genieten van de groots opgezette kerststal en in rust verblijven in de Mariakapel.

Een stille wens van Gerard is hiermee dankzij SAW vervuld. Veel dank voor de sublieme wijze waarop Hans de ambulance door het glibberige verkeer loodste en Mariét, óók  jouw goede zorgen kunnen  we gerust aanbevelen bij mensen die nog met SAW op weg mogen gaan.

Namens Gerard van Limbergen,

Berta en Bert van Dijk, Voorburg                                          

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan