Wens Karel De Schrijver

Beste vrienden van Stichting Ambulance Wens,
 
Vorige week dinsdag 13 oktober is mijn vader overleden, afgelopen zaterdag hebben wij afscheid genomen van pa tijdens een heel mooie dienst. Pa is 69 jaar geworden. Tijdens deze dienst werd doedelzakmuziek gespeeld door Murphy’s Law Pipes and Drums, de muziek waar hij veel van hield en die hij ook nog live mocht horen tijdens de taptoe in Rotterdam.
4 dagen voor de taptoe zag mijn vader het niet zitten om naar Rotterdam af te reizen, het zou volgens hem veel te vermoeiend worden en hij was ook bang dat er iets zou gebeuren. Uiteindelijk heb ik hem toch kunnen overtuigen en hebben jullie ook aangegeven dat het altijd mogelijk zou zijn om tussentijds terug te keren. Dat “signaal” had hij nodig om door te zetten.
Hij heeft de dagen voor de taptoe zich helemaal opgepept, goed uitrusten en alles afstemmen met de huisarts en de thuisverpleging. Donderdag 1 oktober was 1 van zijn beste dagen, en de 2 daarop volgende dagen heeft hij iedereen uitvoerig verteld over die dag.
De ambulance was mooi op tijd, na een leuk gesprek met onze chauffeur en verpleegkundige en het drinken van een bak koffie zijn we naar Rotterdam gegaan.
In Ahoy werd pa heel vriendelijk ontvangen, de aan ons toegekende personal assistent Ab Jacobs heeft z’n best gedaan. Alles was perfect geregeld! De speciale eindshow was prachtig, dit was echt onvoorstelbaar.
Pa kreeg CD’s met muziek van de optredende groepen en kreeg leuke geschenken van de Koreaanse delegatie.
Ik heb die middag veel gefilmd en gefotografeerd, dat zijn hele mooie herinneringen om op terug te kijken. Pa heeft vele telefoontjes gepleegd om alles te vertellen. Een stukje van de film is voor pa z’n vrienden en bekenden op youtube gezet, het is al ruim 300x bekeken! Hierbij de link waar het terug te vindenis;
Het was echt een overgetelijke dag. Heel emotioneel, maar zeker de moeite waard. We praten er nog elke dag over en laten het aan iedereen zien en weten. Jullie beertje stond op pa zijn kist tijdens de plechtigheid in de kerk.
De taptoe kwam nog mooi op tijd, daarna is het met de gezondheid van pa snel achteruit gegaan.
Nogmaals hartelijk dank voor al jullie inspanningen en de leuke contacten. Wat jullie doen is van onschatbare waarde. Wij, als nabestaanden, hebben aan het vervullen van pa z’n laatste wens veel gehad. En ook pa heeft flink genoten.
Wij worden donateur, daar kunnen jullie op rekenen. Wij raden iedereen aan om dit ook te doen.
 
HARTELIJK DANK VOOR ALLES
 
Met vriendelijke groet,
 
Luc De Schrijver
                                 ____________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan