Prachtig om te zien

10 oktober 2009.
Mijn vriendin had mij opgegeven voor een wens, nog een keer naar het dolfinarium. dit is vanwege mijn ziekte niet mogelijk om te doen met de rolstoel.
En ja 10 oktober was dit zover, om 9.00 uur waren Ben en Toska er om ons op te halen. Ik werd goed geïnstalleerd op de brancard en we gingen richting ambulance. Buiten gekomen, was er een mr. van de krant voor een foto. Dit was voor ons een verrassing en we weten niet, wie ons hier voor aangemeld heeft.
Na een -voor mij- lange rit kwamen we in Harderwijk aan. We dronken eerst met elkaar een lekker kopje koffie en gingen toen op de  1ste show af. De dolfijnen show. Ook de shows van de bruinvissen, de zeeleeuwen zijn bezocht. De zeeroggen hebben we gezien, het buitenverblijf,/trainingswater van de dolfijnen. en diep onder de grond de dolfijnen en zeeleeuwen, die zwommen onder water.
Nou ondanks dat ik volwassen ben, heb ik er van genoten. Prachtig om te zien, wat ze de dieren geleerd hebben. en zo wonderlijk.
Er zijn verschillende foto’s gemaakt ook een foto bij het veluwemeer. Hier lijkt het net, alsof ik aan het strand sta. Hier ben ik ook nog maar één keer in mijn leven geweest en blijft ook nog een wens. Maar hier te staan, het water te ruiken en de wind door je haar, de zon op je gezicht; heel fijn!
Na een vermoeiende dag, gingen we weer naar huis.
Dank aan Ben en Toska voor de goede zorgen, Kees voor het inwilligen van mijn wens en mijn vriendin voor het opgeven.
 
Groot-ammers Aly Loeve
                                 __________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan