Weekendje Zeeland

Eindelijk was het zover! We konden naar Zeeland!

Drie maanden geleden boekten we twee bungalows in Heinkenszand voor het eerste weekend van september. Dan hadden we wat om naar uit te kijken en met tien volwassenen en drie kinderen moest dat een gezellig weekend gaan worden!

De laatste weken ging papa erg achteruit en het werd duidelijk dat hij alleen liggend vervoerd zou kunnen worden. Tot anderhalve week voor vertrek was alles geregeld, wonderbaarlijk makkelijk kon er een speciaal bed, een tillift, een rolstoel en thuiszorg geregeld worden. Ook het park Hof van Zeeland werkte graag mee. En als geschenk uit de hemel vond ik op internet Stichting Ambulance Wens. In eerste instantie nog wat terughoudend, want ‘dat was voor hele zieke mensen’, maar al heel snel realiseerde ik me dat de missie van Ambulance Wens ook voor ons gold. Het weekend Zeeland was een heel belangrijk doel waar we naar toeleefden. Na twee dagen werd ik gebeld, het ging door!!!

Vrijdag 4 september werden mijn ouders opgehaald door Joyce en Arnold. Om drie uur arriveerde een deel van het gezelschap in Heinkenszand en niet veel later kwam de Ambulance het park op rijden. De technische dienst had ervoor gezorgd dat de hulpmiddelen in de bungalow stonden. Vegro had deze eerder die dag geleverd.

Papa kwam op de brancard binnen samen met de ambulancebeer. Als hij sliep lag de beer op zijn buik en nog steeds zijn ze onafscheidelijk.

We hebben een heerlijk weekend gehad, mijn vader zat voor het eerst sinds drie weken in de sta op stoel en in de rolstoel. We zijn met zijn allen wat gaan drinken in de bar en we hebben gebarbecued in de zon.

Zonder Ambulancewens was dit niet gelukt. Wij zijn heel, heel dankbaar dat jullie dit hebben mogelijk gemaakt. Heel hartelijk dank voor dit onvergetelijke weekend! En alle lof gaat uit naar de vrijwilligers en iedereen die dit weekend mede mogelijk maakte voor ons!

Groeten, Familie Griffioen

                                 ______________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan