Wat is dit fijn, ik kan het wel van de daken schreeuwen

Eind juli heb ik het intakeformulier ingevuld met als wens voor mijn moeder de 65e verjaardag van haar zus Jannie op 23 augustus in Dordrecht mee te vieren. 2 Dagen later belde u mij al met de mededeling dat deze wens zou worden vervuld. Wat was mijn moeder blij !! Haar reactie toen ze het hoorde: “Wat is dit fijn, ik kan het wel van de daken schreeuwen”. Uiteraard bleef deze wens een verrassing voor haar zus.
 
Helaas heeft mijn man u een aantal dagen voor de “grote” dag moeten bellen om door te geven dat de wens niet in vervulling kon gaan. Ik had mij er, samen met mijn moeder, zo op verheugd dat ik het zelf absoluut niet kon.
 
Ondanks dat mijn moeder in coma lag, is haar zus Jannie op haar verjaardag op 23 augustus naar mijn moeder toegegaan. De dokter had aangegeven dat mam alles zou kunnen horen. Het was heel fijn de 2 zussen toch nog bij elkaar te hebben, al was het helaas niet op de manier zoals wij hadden gewenst.
 
Mijn moeder, die alvleesklierkanker had, is na de diagnose op 12 juni zo hard achteruit gegaan dat ze op maandagochtend 24 augustus is overleden. Mijn man en ik hebben 2 nachten gewaakt en waren erbij toen mijn moeder overleed. Wij denken dat ze heeft gewacht op haar zus.
 
Ook al is mijn moeders wens niet in vervulling gegaan, voor mij stond al vast jullie een bedrag te doneren zodat jullie nog vele wensen van terminale mensen kunnen vervullen.
 
Ik zou het zeer op prijs stellen als u dit verhaal wilt plaatsen op uw site. Ook al is de wens niet doorgegaan, de voorpret voor mijn moeder en ons was er niet minder om.
 
Ik sluit ook een foto van mijn moeder bij. Deze foto is 20 dagen voor haar dood gemaakt. Het is een foto uit een hele serie met haar dierbaren die nu voor ons van onschatbare waarde zijn.
 
Tenslotte wens ik dat jullie nog heel veel wensen uit mogen laten komen, ga door met het geweldige werk wat jullie doen !!
 
 
Met vriendelijke groet,
Carla van Dam
                                                         ____________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan