Bavaria cityrace

Al na afloop van de Bavaria cityrace van vorig jaar besloten we dat we dit jaar naar de cityrace in Rotterdam zouden gaan. Helaas, het mocht niet zo zijn, bij mijn partner werd een agressieve ziekte geconstateerd en het zat er van dat moment af niet meer in.

 

Tot dat Thérése en Mireille het lumineuse idee kregen om Stichting Ambulance Wens in te schakelen. En het lukte!

Zondag morgen kwam de ambulance voorrijden en om 11.00 uur vertrokken we vanuit Hilversum naar Rotterdam met Jaap en Henny. Uitgezwaaid door de kinderen.

 

In Rotterdam werden we opgewacht door een crew van Bavaria die ons langs de diverse teams naar ons stekkie voor die dag brachten. We werden gestald tussen Red Bull Racing en Renault F1. Dat was een ere plaats. We konden alles goed zien , ruiken en horen.  Bezoek van de burgemeester van Rotterdam, de premier, Gordon, Tom Coronel, David Coulthard en Fernando Alonso vormden een absoluut hoogtepunt op de dag. Rond de klok van drie uur gingen we weer terug naar Hilversum.

 

Het was natuurlijk erg vermoeiend maar alleszins de moeite waard. Namens Ina wil ik iedereen bedanken die deze hartewens in vervulling heeft doen gaan en zeker Jaap en Henny die uitstekend voor ons gezorgd hebben.

Uiteraard moeten we ook de organisatie van dit grandioze evenement niet vergeten die dit op het allerlaatste moment mogelijk hebben gemaakt. Naar we begrepen heeft het nogal wat voeten in aarde gehad.

Chapeau!!!!

                                       _______________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan